Vorspiise |
|||
Früeligsroue mit würzigem Lammfleisch gfüllti Früeligsroue are Koriander– Joghurtsosse mit feinem Salatbouquet Thunfisch–Chugle frittierti Thunfisch-Chugle are Koriander–Joghurtsosse mit feinem Salatbuggee |
9.50 9.50 |
||
Houptgang |
|||
Pikants Lamm Curry serviert mit Basmatiriis, Früchtespiessli u Appalam (Fladebrot) Chicken Curry serviert mit Basmatiriis, Früchtespiessli u Appalam Gmües Curry Okra, Aubergine, Chochbanane, Spargelbohne serviert mit Basmatiriis, Früchtespiessli u Appalam Riisecrevette a grüenem Curry serviert mit Basmatiriis, Früchtespiessli u Appalam Aracula–Fischsteak are chräftige Currysosse serviert mit Basmatiriis, Früchtespiessli u Appalam |
27.― 23.50 21.― 24.50 22.50 |